Persbericht 'Golden Future' van beeldend kunstenaar Claire Verkleij van Let The Colors Speakbij Pelusa in Amsterdam

PERSBERICHT

Expositie ‘Golden Future’ over groei, hoop, verwachtingen, kansen en genieten

Wat hebben Amsterdam Noord, Gastropub Pelusa en Let The Colors Speak gemeen? Ze zijn alle drie nieuw, opkomend en in ontwikkeling! Hierop geïnspireerd heeft beeldend kunstenaar Claire Verkleij vijf schilderijen gemaakt. Groei, hoop, verwachtingen, kansen en genieten zijn de woorden die aansluiten bij het zien van de schilderijen. Het thema van de expositie is ‘Golden Future’ en is van 8 maart tot 30 april te zien in de nieuwe Gastropub Pelusa in Amsterdam Noord.

Bezoekadres van de expositie:
Gastropub Pelusa, Leen Jongewaardkade 41 1031HS Amsterdam. Voor openingstijden en meer informatie bekijk www.letthecolorsspeak.com.

Noot voor de reactie

Extra uitleg over de expositie

De expositie is samengesteld uit 5 schilderijen. In de schilderijen is het thema Golden Future te herkennen. Groei, hoop, verwachtingen, kansen en genieten zijn de woorden die aansluiten bij het zien van de schilderijen. Amsterdam Noord, Pelusa en Let The Colors Speak zijn alle drie nieuw, opkomend en in ontwikkeling. De soms grillige weg van het starten van iets nieuws en de uitdagingen die komen kijken bij het vormgeven van nieuwe ontwikkelingen, heeft de inspiratie gevormd voor het maken van de schilderijen. Het genieten van het leven, mag daarbij niet vergeten worden.

Hoe is de expositie tot stand gekomen?
Claire Verkleij: “Pelusa is een nieuwe gastro pub in Amsterdam Noord. Een super inspirerende plek, ontworpen door architect Vasd Interieur & Architectuur. Het leek mij een prachtig om hier te mogen hangen met mijn schilderijen.

Hoe ben je bij het thema Golden Future gekomen?
Claire Verkleij: “Groeien en nieuwe kansen creëren, nieuwe paden ontdekken het hoort bij het leven. Het genieten van het goede leven, mag je niet vergeten. Iedereen wil een Golden Future, maar geniet ook van de weg daar naartoe!

Pelusa is een plek om heerlijk te genieten van de lekker puur eten en bijzondere dranken. Het biedt verfijning en verrassing, puur genieten. Dit sluit aan bij het thema van de expositie Golden Future.

Pelusa en Let The Colors Speak een goede combinatie
Ruud (een van de eigenaren van Pelusa): “Alle zintuigen laten prikkelen. Dat is wat wij onze gasten willen bieden. Spontaan vergiste dranken zoals natuurwijnen, cider of een blend staan bij ons op de drankkaart. Een open vuur barbecue en wekelijks wisselende gerechten. Wij staan voor goed en lekker eten, bijzondere dranken, goede muziek en kunst.

Het thema Golden Future en de werken van beeldend kunstenaar Claire Verkleij sluiten goed aan bij Pelusa. Kunst maakt onderdeel uit van de mooie dingen in het leven. Genieten van goed eten en drinken, muziek en kunst; een combinatie die elkaar versterkt! Kom vooral langs en ervaar Pelusa!


Meer informatie & beeldmateriaal
Let The Colors Speak,
Claire Verkleij
E: contact@letthecolorsspeak.com

Meer informatie over de kunstenaar
Claire Verkleij, eigenaar en oprichter van Let The Colors Speak.Claire is een intuïtieve beeldend kunstenaar waarbij kleuren de basis vormen van ieder kunstwerk die zij maakt. Het start altijd met een kleur en de rest volgt dan vanzelf. Kleuren bezitten een kracht, een kracht om een gevoel op te wekken en een verhaal te vertellen. Met kleuren kun je communiceren op een manier die je niet met woorden kunt overbrengen.

Let The Colors Speak biedt een collectie kleurrijke kunstproducten.
Meer over Let The Colors Speak is te vinden op https://www.letthecolorsspeak.com

Meer informatie over Pelusa
Gastropub Pelusa in Amsterdam Noord is sinds januari geopend. Het een plek om te genieten van goede bieren op de tap en van de fles/uit blik, cider en (natuur)wijnen. Een plek voor levensgeniets!

Meer informatie over Pelusa is te vinden op https://pelusa.amsterdam/

Bezoekadres expositie 'Golden Future' van Let The Colors Speak
Gastropub Pelusa
Leen Jongewaardkade 41
1031HS Amsterdam

Openingstijden
Van 8 maart t/m 30 april 2023