Persbericht: Expositie ‘Golden Times’ over liefde, geluk en succes

Beeldend kunstenaar Claire Verkleij van Let The Colors Speak heeft zich voor deze tentoonstelling laten inspireren door de thema’s liefde, geluk en succes. Wat is een gouden tijd, wanneer beleef jij een gouden tijd en wat is de optimale balans in het leven? Deze vragen hebben Claire geïnspireerd bij het tot stand komen van deze tentoonstelling 'Golden Times'.
De expositie ‘Golden Times’ is van 17 t/m 23 juli te zien in Galerie Waterbolk.

Bezoekadres van de expositie:
Galerie Waterbolk, Schoutenstraat 10, 3512 GB Utrecht.

Voor openingstijden en meer informatie bekijk letthecolorsspeak.com/golden-times

 

Noot voor redactie

Extra uitleg over de expositie

Liefde, geluk en succes zijn scenario’s die zijn afgebeeld op de schilderijen die beeldend kunstenaar Claire Verkleij van Let The Colors Speak speciaal maakte voor de tentoonstelling ‘Golden Times. Naast de nieuwe werken die Claire maakte voor deze expositie zijn ook schilderijen van vorige tentoonstellingen te zien. Dit maakt de expositie extra afwisselend omdat een breed scala aan thema’s en type werken te zien zijn. 

Hoe is de expositie tot stand gekomen?

Claire Verkleij “Voor deze expositie heb ik mij laten inspireren door de vragen: wat is een gouden tijd, wanneer beleef jij een gouden tijd en wat is de optimale balans in het leven?

Wanneer weet je of je je mooiste leven leeft? Wanneer leef je in een gouden tijd? Wat is je mooiste leven en hoe weet dat je dat je leeft in een gouden tijd? Wat is liefde en wat is geluk?

Vragen waar je meestal niet direct antwoord op kunt geven. Kleuren spreken soms meer dan woorden en de schilderijen omvatten de antwoorden die je soms zelf niet in woorden kan geven. De schilderijen weerspiegelen een gevoel en antwoorden.

Hoe ben je bij het thema ‘Golden Times’ gekomen?

Claire Verkleij: “Ik sta op dit moment in de bloei van mijn leven of althans zo ervaar ik dat. De wereld ligt aan mijn voeten, ik ben gezond, gelukkig en voel me geliefd. Maar wanneer weet je dat jij in je gouden tijd leeft? Wat is een gouden tijd en hoe gelukkig kan een mens zijn? Liefde geven, liefde krijgen en liefde verliezen. Wat is een goede balans als het om liefde en gelukt gaat? Dit zijn vragen die mij inspireren en aan het denken zetten. Wanneer is de cirkel rond?
 

Meer informatie & beeldmateriaal

Let The Colors Speak, Claire Verkleij
E: contact@letthecolorsspeak.com


Meer informatie over de kunstenaar 

Claire Verkleij, eigenaar en oprichter van Let The Colors Speak. Claire is een intuïtieve beeldend kunstenaar waarbij kleuren de basis vormen van ieder kunstwerk die zij maakt. Het start altijd met een kleur en de rest volgt dan vanzelf. Kleuren bezitten een kracht, een kracht om een gevoel op te wekken en een verhaal te vertellen. Met kleuren kun je communiceren op een manier die je niet met woorden kunt overbrengen. 


Let The Colors Speak biedt een collectie kleurrijke kunstproducten.  

Meer over de expositie lees je hier.